NYA TAG

 
Hejsan bloggisen! Känns som det var längre än 5 dagar sen.. Usch har inte bloggat på 5 dagar!! Fy. Har verkligen prioriterat annat än bloggen tyvärr. La den åt sidan ett tag. Känns som om det har hänt en massa saker sen sist som jag vill få ut och berätta för er!! Men hehe..Jaja. Det är väl inget speciellt egentligen. Har haft askul med mina vänner på sistonde i alla fall, vilket jag är så glad över. Skapat minnen verkligen! Mitt i januari när allt är tråkigt och mörkt framförallt, så lyser mina vänner upp allting. Min familj också självklart!
 
Nu är det måndag och det är bara att ta nya tag. Så jobbigt att gå tillbaka till skolan efter en grym helg!!! Ni anar inte vad bra jag haft det. Varit med mina underbara vänner, både gamla och nya faktiskt. Haft det otroligt kul!
Ikväll känner jag bara för att ta det lugnt. Ska sätta på partymusik högt i mitt rum, lägga plugget åt sidan hehe, kolla någon film och umgås med min familj. Imorgon är det tisdag - min favvodag. Har sovmorgon till halv 11 så ska verkligen ta vara på den. Vi hörs! Puss my lovies ♥ ♥

Outfitbild högst upp! Svarta dr denim + Hannas tröja jag lånade! Den är från bikbok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback