SVARAR

 
Har du sett att Beyonce klippt sig? Vad tycker du om det?? :)
 
Mhhhm. "Waddupppp B, where´s your hair?" liksom. Hennes hår innan var ashärligt och det känns mer som Beyoncé, det håret. På alla hennes flesta konserter har hon alltid flashat med sitt långa, stora hår mot publiken osv. Hon har ju varit känd för sitt långa hår! En av anledningarna till att hon klippte av sig håret, sägs ju vara för att det fastnade i en fläkt mitt på scenen i Montreal. Men nja.
Hon har ju i alla fall ett helt nytt utseende nu, från hennes låånga lockiga hår till en kort frisyr med snedbena! Jag tycker det är skisnyggt i alla fall. Oooch ändå, hon är så jävla bäst och snygg så hon passar i ALLT. No kidding.
 
Men nu vill jag höra era åsikter!
 
 

Kommentarer
Postat av: 15åårrr

As snygggt!! Finns video på aftonbladet när hon fastnar i fläkten, haha :/
Men hon var ändå snyggare i långt tycker jag! :p

2013-08-09 @ 02:44:51
Postat av: Bana

Jo visst vare så att hon hade mycket finare hår förut med sitt långa och lockiga ååhhh. Men hon är ändå helt sjukt perfekt även om hon har kort hår nu. själv tycker jag att de passade henne bra och hallå de kommer ju växa snart så :)) Gillar Beyonce oavsett vad hon ändrar på sin frisyr,klädstil osv.. Spelar ingen roll hennes musik rockar ju helt enkelt!

2013-08-09 @ 09:48:26
Postat av: Hanna

Haha så lusigt! När jag fick se att hon var kortklippt så tänkte jag på dig och undrade hur du reagerade. Haha ... Själv tycker jag att det var snyggare innan men hon passar även bra i kort hår. Mycket vågat!

2013-08-09 @ 16:25:00
Postat av: Matilda

naaae, hennes förra hår var ju typ det finaste på denna jooooord!!

2013-08-10 @ 23:24:25
URL: http://1donedirectionnovell.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback