TILLBAKA


Kändes som vår ute idag, så härligt verkligen. Och ändå helt OK att komma tillbaka till skolan efter lovet..Men är trött som in i helvete så skulle inte skada med en veckas lov till :( Menmen ska kämpa på ett tag till, sen är det prao och vår musikal i skolan bland annat. Ska bli jättekul!
 
Vi hörs sen, ska duscha nu & sen plugga. Puss
 

♥♥

 
 

SNABB UPPDATERING

 
Åt detta med scones till frukost idag...Dör

För exakt en vecka vaknade jag upp och kände ingen söndagsångest som helst. Hade en veckas lov framför mig!!! Detta lovet har gått så sjukt himla fort. Det har varit både bra och dåligt! Har verkligen inte gjort något speciellt. Bara chillat med mina underbara vänner och min familj också. 
 
Hur är det med er då? Har inte uppdaterat på hela veckan...Men jag hoppas ni mår bra i alla fall! Senare idag ska jag försöka plugga lite och kanske träffa Hanna och sen kanske Compe. Får se..Vi hörs, puss!

EN BRA KVÄLL


Vill tillbaka till DEN kvällen!!! Alla ♥ dag som började bra och slutade helt bäst!! Och oväntat hihi. Överraskade mina tjejer i skolan med kort och massa kramar o pussar. Sen åkte jag, palo och hanna och storhandlade efter skolan. Köpte bara massa mys och planerade kvällen osv. Sen kom F & E till oss, och jag & Palo gav alla rosor och choklad hihi. Vi gjorde pizza, dansade, hade musik i högtalarna och sjöng med och skålade. Kvällen fortsatte i alla fall och jag fick mysa med världens finaste under nästan hela kvällen. Fick min valle så att säga hehe ;) Hade världens bästa avslut på kvällen och fick sovsällskap på det. Somnade gott! Vill verkligen göra om hela den här dagen. Men nu är det också sportlov så ska verkligen ta vara på det. Har planer som kommer slå ALLT. Nu kör vi fan.
Puss mina lovies♥

BF'S

 
Man behöver inte dela blod för att vara en familj♥♥♥♥

TRE

 
Ninjalåtaaaaaaaaaar<3<3<3<3

Hej bloggisen! Jag skäms vilken dålig uppdatering. Men jag har anledningar, det har jag verkligen. Jag hoppas nni har förståelse för att jag har ett annat liv utanför bloggen, ibland har jag inte tid till att blogga ALLS. Självklart vill jag ha kvar bloggen och driva på med bra uppdateringar osv, men det är nuförtiden alltid något som kommer ivägen. Eller så har jag varken ork eller inspiration. Jag tänker inte säga "Det blir bättre nästa vecka, lovar!!", för det vet jag att det inte kommer bli hehe. Jag har jättemycket plugg och jag ägnar oerhört mycket tid med mina vänner och min familj just nu faktiskt. Men det hoppas jag ni förstår.
 
 Och vi hörs när vi hörs helt enkelt. Slänger in lite inlägg när det passar och hoppas min inspiration till att blogga kan ta sig till toppen snart! Btw ikväll ska jag ha jävligt KUL. Vi hörs världens bästa bloggläsare♥ Puss

FETTISDAGEN, WHY NOT

Hmm skevaste bilderna 2014 :)
 
Haallå mina gosisar! Idag är det tisdag, min favvodag (förutom fredag hehe). Vi börjar halv 11 och har jätteskönt schema för övrigt! Efter skolan ska jag träffa angi och gå hem till mig och äta semlor hehe!!!!!!!! Det är ju fettisdagen så why not. Måste fixa mig det sista för skolan, men vi hörs sen. Puss ♥ ♥

3 PLUGGTIPS

 
 
Planera. Det är jättesvårt att plugga när man är stressad. Jag är en sådan som oftast pluggar dagen innan, vilket är så otroligt dåligt och slarvigt. Gör upp ett litet schema, på måndagar gör jag matten, på tisdagar gör jag svenska uppsatsen osv osv. Mycket lättare att hålla reda på vad du ska plugga till + att du börjar i god tid. Det finns inget värre än att ha panik dagen innan ett prov eller en inlämning.
 
Prioritera.  A & O när det gäller allt i skolan. Det är omöjligt att lägga ner tid och ork för exakt alla ämnen så man får helt enkelt välja det känns som viktigast för en själv.
De ämnena jag har svårt för/tycker är extra tråkigt är matte och kemi, där nöjer jag mig liksom med att bli godkänd eller ja typ, E is enough. Visst det sänker mitt medelvärde en hel del men om jag skulle få bättre betyg där skulle jag vara tvungen att ta bort tiden från de andra ämnerna och säkert sänka mig i dem.
 
Fokusera. Lägg ifrån dig din mobil, stäng av tv:n + allt annat som kan störa dig och försök att fokusera på det du gör. Koppla bort allt annat än plugget för det är det enda du ska fokusera på. Det tar ca 20 minuter att komma tillbaka till din koncentration efter du släpper plugget och kollar instagram tillexempel.
 
 
 
 
 
 

IKVÄLL:


Hanna kom över till mig och palo ikväll! Vi fikade och bara pratade. Catchade upp lite.. välbehövligt i alla fall!
Vi tre ♥♥♥♥

LÄNGESEN.


Hej mina ♥. Åkte iväg under helgen, till Kalmar, som jag glömde att berätta för er..Hehe så typiskt mig. Men jag åkte i torsdags direkt efter skolan, och kom hem idag! Vi träffade hela släkten och gick på min morfars begravning. Det var jättefint men otroligt jobbigt.
 
I alla fall var det jättemysigt att träffa hela släkten. Speciellt mina småkusiner! Dom är så gulliga att jag vill äta upp dom. Så vi har väl mest kollat på Disney, busat, skrattat, pussats o kramats osv. Gos!!!
Fick en jättesöt fråga förut när någon frågade hur jag mådde och varför jag inte bloggade, om det hade hänt något. Så gulligt att ni bryr er :) Men kan säga att det händer både mycket och lite just nu. Vissa saker som är personligt osv, väljer jag att inte skriva ut och det hoppas jag ni har förståelse för! Men ska absolut försöka blogga mer. Något speciellt ni vill att jag ska blogga om, kommentera!